Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 mars 2012

Jag ger upp....

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(


Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.


Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten och orken kanske kommer tillbaka.


Men som det känns nu så är det roligare att följa alla andra fantastiska bloggar :) Och imponeras av hur duktiga folk är på att utrycka sig.


Ha det så gott!!!


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

6 mars 2012 21:16

Hoppas lusten kommer tillbaka någon gång. Jag kommer i alla fall titta in här i väntan på ett nytt inlägg :)

Kramar

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Av Anna - 22 januari 2012 14:44

Wille gillar tigrar och ni kan tänka er att han va mallig när jag hämtade honom härom veckan och han såg ut så här....       LIte som försvunnit men så fint gjort....!!!   Här kommer en fin bild till, han börjar bli en stor kille nu... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se