Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

Mest sjukstuga här hemma.....

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....


Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur att annordna iår.


Eftersom jag skulle upp till frissan på måndagen så stannade Wille kvar hos mor o far mellan söndag och måndag.


Wille va på dagis fram till o med onsdag så igår va det åter dags för VAB.....nu är det förkylning och hosta som ledde till kruppanfall igår em så det va bara att ge sig iväg till vårdcentralen för inhalering.


Själv så va jag iväg på tjejmiddag hos Linda igår kväll, super god mat och trevligt sällskap.....en hel lyckad kväll med andra ord.


Tyvärr så slutade inte min kväll lika bra.....

Har ju haft lite ont i halsen men inte varit direkt snorig men helt plötsligt när vi sitter och pratar börjar det bubbla lite jag får lock i mitt ena öra...

Detta va runt tio tiden och när jag åkte hem vid halv elva eller nåt va det fullt lock på höger öra....


När jag skulle lägga mig så värkte det så grymt så jag va uppe i flera omgångar och tog nässpray, alvedon, ipren ja allt jag kunde tänka mig som kunde få det att släppa .

Men nix inte förrän runt fyra tiden lyckades jag somna och det berodde på att det antagligen gått hål på trumhinnan för helt plötsligt började det bubbla och rinna vätska ur örat och det fruktasvärda värken försvann.


Har inte haft så här ont sen jag va liten och jag kan inte fatta hur fort det kan gå från att inte ha ont alls till att svinont....


Så nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa tillbaka till mig så jag får komma dit så dom kan titta på hur det ser ut....risken är väl stor att det blir penicilin.... :(


Ni får alla ha en härlig helg....!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

3 februari 2012 08:39

Usch då, låter inte kul - krya-på-dig-kramar från ex-grannen

 
Ingen bild

Maria med familj

4 februari 2012 09:04

Aj aj aj! Hoppas du snart är pigg.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Av Anna - 22 januari 2012 14:44

Wille gillar tigrar och ni kan tänka er att han va mallig när jag hämtade honom härom veckan och han såg ut så här....       LIte som försvunnit men så fint gjort....!!!   Här kommer en fin bild till, han börjar bli en stor kille nu... ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se