Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

Vildsvin....

Av Anna - 21 januari 2012 17:03

Jag vet ju att det finns ganska gott om vildsvin här där vi bor och spår efter dom ser jag nästan dagligen när jag är ute och går med hundarna.


Men idag fick jag se dom....i och för sig på ganska behörigt avstånd men man är inte så kaxig när man ser två stora och efter kommer det ett helt koppel med små kultingar.


Så här va det...

Kom från Åminne hållet på den nerlagda järnvägen och ser hur en bil kommer körandes på järnvägen mot mig några hundra meter bort.

Bilen stannar och jag antar att det är en jägare som går ur bilen och verkar gå ut i skogen....Stina är lös och Doris har jag kopplad...efter att jag bara gått några meter ser jag något bakom bilen...

Antar ju att det är en eller två jakthundar som springer runt och tänker inte så mycket mer på det....mer än att det är nog bäst jag kopplar Stina.

Hinner väl tänka att va konstigt att inte hundarna stannar vid bilen eller i alla fall gå till sin husse....det är då jag ser ett helt litet koppel med små kultingar skutta över järnvägen och ner i skogen efter det som antagligen va suggan och nåt mer. Säkert 5-7 stycken är det och det är då det går upp för mig att det va nog ingen jakthund utan vildsvin.


Kan säga att jag la om min promenad direkt, så det blev att vika av upp vid stallet i Östra Hult och ta vägen tillbaka.

Kändes inte så där kul att gå vidare på järnvägen med två hundar och riskera att möta en sugga med ungar....


Det som också gör mig lite orolig är hur orädda dom verkade....detta hända alltså precis bakom bilen och personen kunde inte kommit så långt bort så att dom är vana vid människor är helt klart.


Fasan är väl att det är några idioter som matar dom här i närheten....men det hoppas jag verkligen inte!!


 Vet ju att det är väldigt skygga djur men när man har hund kan dom ju va lite luriga....!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Halldén

23 januari 2012 20:19

En kollega till mig matar definitivt vildsvin, dock inte ute vid er.. Usch, jag hade oxå blivit skitskraj !!! *kram*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se