Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Familjegympa på Gymmix

Av Anna - 19 januari 2012 22:09

I måndags så testade Wille och jag familjegympan dom har på Gymmix.


O jösses så kul han tyckte det va....som han sprang och busade runt innan passet ens hade börjat.


Första halvtimmen sprang vi runt och hade lite konditionsträning tillsammans + styrkeövningar sen tog vi fram redskap och byggde hinderbana, tog fram ringarna, repen och balansbommarna.


Va jättemycket folk så man kan nästan hoppas att inte alla kommer fortsätta när det inte är gratis längre.

Blev väl inte den bästa träningen för min del men det är ju ändå för Willes skull som jag går dit och jag tror att när alla lär sig lite hur det funkar kommer nog träningen bli bättre också.


Vi får hoppas att Wille fortsätter och tycker det är lika kul...


Håller vi oss friska så blir det att gå dit igen på måndag....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria O Sol

21 januari 2012 14:26

Kul! Jag har oxå funderat på att gå dit med Sol!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se