Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 4 december 2011

Lussebullar....

Av Anna - 4 december 2011 19:33

Idag har det blivit en laddning med lussebullar.....

Hade god hjälp av en liten bagare....tror att bilderna kan säga att han hade en egen teknik när det gäller att knåda och kavla en deg....

     

I fredags så blev det lite fredagsmys med våra goa grannar.....slängde ihop en smörgåstårta och kollade om dom va sugna och det va dom så klart....blev supertrevligt som vanligt :)

Fullt ös va det på våra godingar...Tror knappt Lisen hade hunnit utanför grindarna innan Wille somnade...

    
ANNONS
 
Ingen bild

Maria A med familj

5 december 2011 09:04

Heja Wille, alla sätt är bra utom de dåliga!

 
Ingen bild

stina

5 december 2011 11:59

Tack för tipset Wille!
Jag tror att jag också ska skippa kaveln vid årets julbak!

 
jessica a

jessica a

7 december 2011 12:44

Duktiga ni! Får erkänna att jag är så dålig på att låta Judit vara med och kladda - tycker bara att det tar tid och så.... fast hon hade ju varit jätteduktig hos mormor när de bakade pepparkakor så hon kan nog om hon får chansen.
Supersöta Wille som alltid med - alla sätt är ju bra :)
kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

15 december 2011 22:10

Haha vilken skön stil han har, det blir nog en riktig bagare av honom :)

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se