Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 4 december 2011

Tomtetåg i Ohs....

Av Anna - 4 december 2011 19:19

Vi och min jobbarkompis Caroline med familj möttes hos vår andra jobbarkompis  Maria med familj som bor i Ohs.


Vi hade lyckats boka in oss på samma tåg utan att vi bestämt något innan.....:)

Supermysigt att tuffa iväg på en smalspårig järnväg med ånglok och små söta vagnar med kamin i.......jag säga att jag fick höjdar platsen. Framför en av kaminerna och det va inte lite varmt.


Väl framme i Gimmarp så va det besök hos tomten och lite fika och grillad korv. Får vi helt klart göra om nästa år....och hoppas på lite mer julstämning.


Blev en jättelyckad resa trots att vädrets makter inte gav så mycket julstämning direkt....ösregn :(


       


Wille va så duktig han gav till och med tomten en kram....efter han hade fått en godispåse.


När tåget va tillbaka i Ohs igen så blev vi inbjudna på lite fika och lek hos Maria o co.....och till Willes lycka så satte hennes grabbar på filmen BILAR + att dom hade några av figurerna i Byggare Bob filmerna.

Tyvärr så glömde jag ju helt bort att ta lite kort.....men TACK fam Bergman för en trevlig kväll.


Kan säga att det va en mycket trött kille som slocknade innan vi lämnat Ohs :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se