Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Tomtesmyg i Apladalen....

Av Anna - 30 november 2011 19:07

Fick tips av min jobbarkompis Caroline att det va Tomtesmyg i Apladalen på jobbet igår.....så det blev en runda dit.


Man går en runda i mörkret med ficklampa eller liknande och letar efter tomtar och bokstäver som man sen ska bilda ett ord av....tur vi fick tipset om att ta med vagnen för vi hade nog inte varit hemma än om Wille skulle gått den rundan själv.

Men jösses så mycket folk.....det va hur lång kö som helst när man skulle köpa sin bricka innan man kunde ge sig iväg på vandringen......hela kalaset kostade 20:- lagom pris tycker jag.


Carolines grabbar hade pannlampor och vilken tur att jag tagit med mig min så Wille också kunde ha en. Oj oj oj så stolt han blev.

Det va ju häfftigt att ha lika dant som dom stora grabbarna....


När rundan va avklarad så fick alla barnen en liten godispåse och sen kunde man gå in och få pepparkakor och saft. Det hoppade vi över då klockan rann iväg.


Blir nog en sväng dit även nästa år... 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

1 december 2011 21:29

Verkade ju mysigt men undrar om fröken fjoll skulle våga - just nu lipar hon så fort nåt inte blir som hon tänkt och mycket folk gillar hon ju inte!
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

2 december 2011 13:41

Mysigt! Vi hade tyvärr annat för oss, men får absolut sikta in oss på det nästa år.

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se