Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Julbord med jobbet.....

Av Anna - 30 november 2011 18:55

I lördags så va det dags för julbord med jobbet så strax innan fyra skjutsade Andreas o Wille in mig till jobbet.


Där var det lite glögg + pepparkakor och en föreläsare som pratade om ledarskap innan det blev buss till Café  Timjan.


Där fick vi ett gott julbord ( är ingen julbordsälskare direkt) och lite vin eller öl till. Alltid kul och träffa sina jobbarkompisar. Det är inte så många man hinner prata med på dagarna....tyvärr.


Vid nio tiden kom bussen och hämtade oss och körde in oss till stan igen.....vi va ett glatt gäng som fortsatte till Harrys.

Kan säga att det va grymt många år sedan jag va ute och festade och dansade så det va som o släppa ut en kalv på grönbete.

Jisses som vi dansade och hade kul.....det va inte så mycket folk men destå mer plats på dansgolvet till mig   blev en superkul kväll med goa jobbarkompisar :)


Va allt så man va lite trött i söndags, men blir det inte värre än så får man va nöjd.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se