Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Mys bara Wille o jag....

Av Anna - 25 november 2011 18:55

Ikväll är det bara Wille och jag hemma......så vi har eget fredagsmys.


Visste inte vad vi skulle hitta på för gott att äta men det får bli Taco´s....alltid lika gott och såååå smidigt.

Just nu är han fastvuxen framför Bondgården de vilda partydjuren....nya favoriten här hemma. Mycket musik så han brukar stå framför Tv´n och dansa så fint.


Andreas är hos grannen på poker kväll så vi får väl se vilket skick han kommer hem i   


Imorgon blir det min tur då är det dags för julbord med jobbet och i år blir det först träff på jobbet med glögg och nån hemlig föreläsare sen blir det buss till Café Timjan för julbord. Sen är det "fria aktiviteter" efter det och jag tror väl att vi nog kommer hamna på Harrys men det är även blueskväll så vi får väl se.


Ska bli kul i alla fall för vi är ett gott gäng på jobbet som ska med....


Vad hittar ni på en nån här gråruggig fredagskväll....??

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

29 november 2011 20:38

Mysigt med lite mamma son tid, det har jag och Charlie haft idag. Hoppas det blev en trevlig taco kväll och ett gott julbord.
Hur har ni det, tror ni att vi hinner träffas nått innan jul?

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se