Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 november 2011

Tror ni han kommer drömma sött.....

Av Anna - 22 november 2011 21:17

Måste bara visa hur gott vår lille kille somnade i soffan ikväll.....


 

Jag tror nog han kommer drömma sött om sina älskade bilar och traktorer.......

Här kommer också en liten bild på vår nye granne Sture, så ljuvligt söt.....!!!!!

   


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

22 november 2011 21:47

Vilka godingar! så gott han sover, han kommer nog sova gott hela natten :)

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
jessica a

jessica a

23 november 2011 10:27

Söting! Judit la sig i min säng igår vid tjugo över sju och jag lät henne ligga kvar för jag trodde i min enfald att hon skulle somna.... men nej!
Kram j.

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Titti

Titti

23 november 2011 16:14

Sicken skön stil!

Och vilken gullig Sture, vår granne heter också det, men han är inte riktigt så söt ;

http://hyltena.wordpress.com

 
Ingen bild

Maria o Sol

24 november 2011 20:53

Wille vilken cooling! Vilken söt katt ni skaffat det är något visst med kattungar.
Lyckost dig som har träningsvärk!
Kram

Anna

25 november 2011 18:55

Det är inte vi som skaffat katt utan grannen ( Stefan och Tesan )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se