Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 november 2011

Värsta träningsvärken....

Av Anna - 22 november 2011 20:08

Har kommit igång och träna igen.....och det är såååå skönt. Så mycket piggare man blir.


Igår va det dags för styrkepass på Gymmix och det va min favorit tränare som hade passet.

Så bra och stenhårt va det så idag känner jag i vart enda muskel. Och det behövs kan jag lova.


Skulle behöva komma igång och springa lite också om jag nu ska klara hänga på dom andra tjejjerna när det gäller tjejmilen nästa höst.

Ja jag har visst sagt det i ett svagt ögonblick att jag skulle springa den.....men men det är väl bra och ha ett mål.


Och alla ni som känner mig sen fotbollstiden kan nog intyga att jag inte är någon löpartalang direkt. 90 min fotbollsmatch = inga problem men 2,5 km i elljusspåret va en pina   

Så hur detta ska gå det ska bli kul och se......


Nu väntar jag på att två plåtar med smarrigt GI-knäcke i ugnen sska bli klara...

Så det får bli lite äntligen hemma så länge....ha det så gott !!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Halldén

22 november 2011 20:43

Gött med träningsvärk! & YES va kul det ska bli med tjejmilen !!! TRÄNA, TRÄNA, TRÄÄNA !! ;)

 
Bettan

Bettan

22 november 2011 21:45

Men gud vad du är duktigt. Jag har verkligen tappat lusten, men att höra sånt här peppar ju en, till att komma igång igen. Men någon tjejmil blir det inte för mig, det lät alldeles för långt ;)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
åsa o gibzon

åsa o gibzon

24 november 2011 00:47

Åh, va duktig du är, tränar och ska börja löpträna... Jag blir matt, springa är inte min grej. Nackdelen med att jobba kväll, inte så många gympapass att gå på:(
Ha det gott, kram Åsa.

http://frallangibzon.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se