Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Ett litet livstecken här på bloggen.....

Av Anna - 17 november 2011 17:25

Har ju hänt en hel del sen sist och jag tror ni skulle tröttna innan ni ens har börjat läsa om jag skulle försöka återge allt.


Men nu har jag bestämt mig att försöka få till lite inlägg här igen....ni får gärna skriva en liten kommentar eller nåt så jag vet om ni vill att jag fortsätter.


Ser fram emot kvällen då det är dags för träff med matklubben.....idag bär det iväg till Veronica och temat Danmark och kanel. Ska bli spännande och se vad hon har hittat på för meny av det.

Gott och trevligt brukar det alltid bli 


Va hos frissan i måndags och kan nu titulera mig som brunett och kortare och kortare blir det för varje klippning.....blev riktigt bra tycker jag själv. Är kul och bli lite mörk så här på vintern.....sen fram emot våren sommaren så blir det nog ljusare igen.....


Ska försöka få till ett bildbevis.....men är inte så bra på att fota migsjälv.


Nu är det snart dags att ge sig iväg....


Trevlig kväll alla där ute...!!

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

17 november 2011 20:55

Vad roligt att du börjat blogga igen. Jag är självklart här och läser, till och med när du inte skriver :)
Ska bli kul att se nya frissan. Hoppas ni får det riktigt trevligt på er middag

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
åsa o gibzon

åsa o gibzon

18 november 2011 00:34

hej hopp. jag är inne här o kollar läget. lina o jag har pratat om hundpromenad. tror du att du kan o vill?? hade varit kul att träffas. vi har inte bestämt dag. jag kan i stort sett alla helger, förutom nästa, då åker jag till london. ha det gott, kram åsa o gibzon.

http://frallangibzon.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

22 november 2011 13:40

Väntar....

kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Titti

Titti

22 november 2011 18:24

Fortsätt skriva, när du har lust!

Jag har också haft värsta torkan, men nu är det lite uppdaterat.

Vad roligt det låter med matklubb!

Kramar

http://hyltena.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se