Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Nu är verkligen hösten här....

Av Anna - 6 september 2011 21:06

Kan inte fatta hur fort tiden går....


Nu är det höst på riktigt och alla börjar krypa in i sina hus och myser med tända ljus och mys i soffan...

Jag älskar verkligen alla årstider...det är jag glad för. Kan inte va kul om man ska ha ångest som många har inför höst och vinter.

Jag tycker det är ganska skönt....inte så många måsten. Enda som är tråkigt är att man bor på landet och det blir så mörkt när man ska gå ut och gå med hundarna.


Händer ganska ofta att vi tar bilen in till stan och går en sväng...väldigt nyttigt för våra "bonna" hundar som inte är så vana vid all trafik.


Har ju varit grymt dålig på att blogga men tiden finns liksom inte till riktigt...men ska försöka uppdatera så mycket jag hinner.


Här kommer i alla fall en liten bildkavalkad från vår härliga sommar....

Tyvärr har jag ju inte varit så duktig på att ta kort så allt vi gjort finns inte på bild.

Men här kommer lite i alla fall..

                   


Igår va både jag och Wille hos frissan....vi får se om vi inte kan få till lite bilder på hur snygga bli blivit.

Han va såå duktigt, satt som ett ljus hela tiden. Mamma va såååå stolt!!!!

Själv så rök det av en hel del hår så nu är man korthårig igen....grymt skönt :)


Nehej nu får det bli soffan en stund innan det är dags för bingen....


Kram  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Sol

6 september 2011 21:37

Håller med, mysigt med höst! Sol har oxå varit på sitt första frisör besök gick toppen men hon ser ut som en pojk.
Kram

 
Jessica A

Jessica A

7 september 2011 18:37

Härliga kort, söta de var i badet ungarna!! Sen gillade jag henne på soffan i hembygdsparken, du hade ju lyckats fånga trosorna riktigt bra :)

måste försöka ses snart.... innan det alltid är mörkt!
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se