Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2011

Vilken lycka....

Av Anna - 18 augusti 2011 22:13

Ikväll har jag och min vän Lina äntligen kunnat pussla ihop våra liv och fått till en ridtur.


Och vilken underbar ridtur det blev....en härlig barbackatur på en underbar liten pigg Saga, härligt väder och mycket prat.

Det va verkligen längesedan vi träffades....som tur är så är Lina en flitig bloggare så jag har kunnat följa vad som hänt i hennes liv. Men det jättekul och träffas igen.


Det roliga är att jag har blivit en barbacka tjej....det är så härligt och känna hästens rygg muskler jobba under sig. Man får så mycket mer känsla när man inte har en sadel ivägen.

Vändningen kom nog när Lina och jag packade bil och transport med varsin hund och häst och gav oss iväg på en weekend utanför Ullared för att fira att Lina fyllde år. Då hade vi inte plats för några sadlar så dom fick helt enkelt stanna hemma.


Kommer ihåg att jag va lite nervös inför detta men det funkade kanon.

Blev en oförglömlig helg med ritt och jag tror det va då jag bestämde mig....att jag skulle lära mig att rida lika obehindrat som Lina gör barbacka....


Nu när jag ska försöka komma igång med ridningen igen så skippar vi sadlen direkt....finns ingen anledning.


Nu är det barbacka ridning som gäller och det är helt underbart....speciellt på vintern när det är kallt och ruggigt.


Nu ska vi bara försöka få in lite mer ridning i veckoplaneringarna....för nu fick jag mersmak...


Tack för en härlig ridtur Lina!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna Blomqvist

19 augusti 2011 09:44

Vad mysigt det verkar! Vilken balans du kommer att få! Kramar Anna.B

 
Bettan

Bettan

19 augusti 2011 14:09

Åh vad jag blir avis, jag har inte suttit på en hästrygg på två år. Och barbacka ska vi inte ena tala om, men jag mins såklart hur mysigt det är. Skulle också vilja rida regelbundet men tiden finns liksom inte just nu med de två små jag har.
Förstår att du fick mersmak :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Lina & Saga

19 augusti 2011 20:35

Åh Anna...det var underbart roligt att äntligen få rida tillsammans med dig igen. Tänk att det är 3,5 år sedan vi packade bil & hästtransport med två hästar och två hundar och firade min födelsedag. Kanske skall vi satsa på det igen och låta hästarna sträcka ut i full barbackagalopp på Skrea strand? Hoppas vi snart kan pussla ihop en ny kväll för ridtur. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se