Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 9 juni 2011

Snacka om skyfall.....

Av Anna - 9 juni 2011 19:29

Jösses va det regnade härom dagen.....

Kan säga att jag är glad att vårt gräs börjat gro o växa ordentligt....annars hade nog alla frön flytit iväg.


Här kommer lite bildbevis....

  Tur att det är så väldrenerat i trädgården så allt detta vatten sjönk undan på bara 10 minuter.


 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

11 juni 2011 10:43

Tror nästan ni fick mer regn än vi, men vi har oxå fått så det räcker kan jag lova!

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

13 juni 2011 09:50

Helt otroligt att det kan komma så mycket regn på så kort tid. Tror nog också att fröna hade flyttat på sig om det var ny sått. Clara gick här och lyssnade på åskan. Hon gick här och sa till mig -Mamma hör du oljan. Oljan=åskan :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se