Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Min värsta mardröm.....

Av Anna - 31 maj 2011 16:53

har hänt....


Jag har kört ihjäl min egen katt Plutten.....!!

Ja ni läste rätt....detta är nog varje djurägares värsta mardröm...


Det hände idag när jag va hemma på lunchen för att kissa hundarna och även få i mig lite mat.


När jag skulle åka tillbaka till jobbet så hoppar jag i bilen som vanligt och backar ut....dunk säger det och min första tanke va.

Vad kan finnas på garageuppfarten förutom Plutten....nej inget.

Kan säga att det va inte kul att fortsätta backa för att hitta sin egna katt överkörd.

Han dog nog direkt men snälla snickare hos grannen kollade för säkerhets skull, för jag hade lite lätt panik.

Fick tag på Andreas som kom hem och hjälpte mig att begrava honom....


Tyvärr så har han haft en tendens att lägga sig under bilarna så det har nog bara varit en tidsfråga innan detta skulle hända. Men jag önskade att det inte hade varit jag som gjorde det...

 

Men nu vet jag i alla fall att han slapp lida så mycket och jag hoppas han har det bra i katthimlen!!!!

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

31 maj 2011 18:25

behöver jag säga att jag gråter nu..... KRAM på er

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

magdalena

31 maj 2011 20:09

:( ..... han har det bra i katt himlen nu !!! KRAM

 
Ingen bild

Stina

31 maj 2011 21:26

Usch vilken fruktansvärd upplevelse.... kram

 
Åsa & Gibzon

Åsa & Gibzon

31 maj 2011 22:05

Men nej, vilken tragiskt olycka. Det är många kissekatter som ligger under bilar.... varför???
Ändå skönt att han dog direkt, hemsk tanke är ju skadad katt som smiter undan o gömmer sej. Som får plågas in i döden....
Han har det bra i himlen Anna.
Kram!!!!

http://frallangibzon.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

31 maj 2011 22:16

Usch så hemskt! Plutten har det säkerligen bra i katthimlen. Kram

 
Ingen bild

Veronica

1 juni 2011 08:18

Hej, stackars dig. Kramar

 
Titti

Titti

4 juni 2011 22:40

Fy vad fruktansvärt Anna.
Tänker på dig. Kramar!

http://hyltena.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se