Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 13 maj 2011

Kul grej....

Av Anna - 13 maj 2011 16:30

Min kära vän Jessica hade gjort en kul grej i sin blogg som jag tänkte härma....!!


Som ni kan se så har jag gjort en liten omröstning om hur ni känner mig ni som brukar va inne här och kika ibland.


Är ju några få som lämnar sina kommentarer Tror ni vet vilkan ni är :) och det är ju superkul men jag kan ju se att ni är många fler som är inne och kikar på min blogg.


Så passa på nu och klicka under "omröstning" hur ni känner mig....är ju helt anonymt.

Ska bli kul och få en liten hint om vilka ni är där ute...


Annars så blir jag superglad om ni skriver en liten kommentar nån gång ibland.

Det är verkligen så kul att få...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

13 maj 2011 18:41

Hej lilla vän. Tur att vi träffades förra veckan för denna veckan blev vi sjuka allihop. Vidar har fått krupp för första gången så nu förstår vi hur jobbigt det är! Hoppas att Willes vattkoppor går över fort.

 
Bettan

Bettan

13 maj 2011 22:14

Tjingeling!
Tyckte inte nått av alternativen passar på hur vi känner varandra så jag klickade i övrigt :)
Hoppas ni får en fin helg

Kramar!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se