Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 13 maj 2011

Jobbigt med vattkoppor....

Av Anna - 13 maj 2011 08:53

Usch för dessa vattkoppor....det kliar och det kliar på den lille stackarn...!!


Han har inte jättemycket men det kliar....så jag försöker göra allt för att vilseleda och hitta på roliga saker så han glömmer kliet.


Snälla farmor gjorde en utryckning igår och köpte lite medicament på apoteket.....så tusen tusen tack.


Nu tror jag att Wille tycker det är lite kul också med att jag smörjer med kylbalsam, duttar med zinkpasta och pudrar med potatismjöl.

Han kommer och tar mig i handen och leder in mig till rummet och pekar att han vill har mer sånt där skönt.


I går kväll fick han tavegyl och det gjorde nog susen en stund....men han vaknade vid två eller nåt och då kliade det massor.

Så upp och göra hela proceduren med kylbalsam och potatismjöl.

Lyckades somna om igen och vaknade först vid sex....med massa kli igen....då fick det bli lite mer tavegyl, ny blöja och massa potatismjöl så nu sover han som en stock....


Hur länge brukar det värsta kliet hålla på....?? Just nu så verkar det va där det bröt ut under blöjjan där det kliar som är värst.....och det är där han har mest...stackarn!!! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se