Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Överraskningsfest för min kära syster som fyllt år....

Av Anna - 11 april 2011 20:38

Min kära storasyster har fyllt jämnt och passade på att ge sig iväg på en resa till New York med vår "kusin" Inger.

Hon trodde väl hon skulle slippa att bli firad med tji fick hon...


I lördags vid halv fem kom hela patrasket och ringde på dörren....efter en stund kommer hon och öppnar i morgonrock!!!! Har en fin bild men vågar inte lägga ut den här... ;)

Vi lyckades pricka in mitt i duschen... :)


Vi hade fixat med mat och dryck och lite paket samt bjudit in lite grannar  för att fira henne...


Här kommer lite bilder från kvällen...

                     


Tror att hon tyckte det blev en lyckad kväll...!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Syrran

12 april 2011 17:23

Ett jätte tack för festen och allt som ni ordnat. Mycket uppskattat! Tack för att du inte satte ut kortet i badkappa. Jag hade en jätte trevlig kväll som sent ska glömmas. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se