Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Äntligen...

Av Anna - 28 januari 2011 13:29

Ja nu äntligen är lilleman pigg igen....matlusten börjar komma tillbaka och det känns så skönt.


Vi är hemma idag också så han får ladda batterierna ordentligt och hinna bli helt fit for fight.


Idag bjöd jag maken på fläsktek med ris och en smarrig sallad...jag glömmer av hur smidigt det är med stek.

Det sköter ju sig själv mest hela tiden...och sen att det är grymt gott gör ju inte saken sämre.


Längtar tills imorgon då ska jag åka till Jönköping och fixa till håret. Blir klipp & slingning. Blir nog lite ljusa slingor igen så man får lite vårkänsla....

Sen lite ärenden på stan och en runda förbi Frida och Marcus som flyttar in i sitt nyinköpta hus.

Ska bli sååå kul och se hur det ser ut....


Hade tänkt vänta med att lägga ut bild på vår tygtavla tills gardinerna va klara också men här kommer ett smakprov...vad tycker ni???

  


Måste skryta lite om mina orkideér....dom blommar så fantastiskt fint just nu så jag bara måste dela med mig.

Sen att det är jag som lyckats få dom att blomma om så fint gör ju en inte mindre stolt.

    


Jag tror dom också trivs i sitt nya hus... :) 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

28 januari 2011 21:37

Åh vad skönt att han börjar komma igång igen nu. Tycker det är bra att han får vara hemma och repa sig lite till innan han ska tillbaka till förskolan. Visst är det roligt när man lyckas med sina blommor, dom är jättefina :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

29 januari 2011 10:02

Snyggt!!

Här i huset är orkideer bara en engångs blomma!! Men de är väldigt fina när de blommar...

Ha en bra dag och hoppas du blir snygg,

kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Syrran

29 januari 2011 23:44

Du blev kannon bra i håret. Frida var jätte glad för hjälpen. Men TV-sladden saknades ju framåt kvällen. Men som du vet har ju alltid Morfar lite reserver.

 
Ingen bild

Maria o Sol

30 januari 2011 10:19

Skönt att Wille är pigg! Dagen efter jag hade pratat med dig började Sol hosta... typiskt. Men hon är pigg förövrigt.
Få vi se några bilder på nya vår frissan?
Kram

 
Åsa & Gibzon

Åsa & Gibzon

30 januari 2011 16:39

Lyckos dej som kan få orkideér att blomma om. Har verkligen försökt, men dom trivs inte i min vård. Här funkar bara svärmos tunga:)

Skönt att lillkillen är på g igen.

Ha det gott, kram.
Ps, snygg tavla:)

http://frallangibzon.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se