Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 januari 2011

Trettondagsafton...

Av Anna - 6 januari 2011 11:56

Jag jobbade nästan hela dagen...Christian va snäll och höll ställningen så jag kunde smita hem strax efter fyra.


Vi va ju bortbjudna på mingelfest på Slottet hos fam Savilathi.


Det va nästan hela byagänget som va där och det va sååå kul och träffas igen. Måste säga att jag saknar allt mina goa vänner där ute i Nederby.


Men det är ju kul att man kan träffas även att man lämnat byn....:)


Vi va verkligen ett så mysigt gäng som gick hemma och va föräldrarlediga samtidigt.

Nu är det ju inte samma sak längre när alla börjar jobba igen men jag tror eller jag menar VET att vi kommer fortsätta träffas lite då och då.

Blir ju bara roligare och roligare och särskilt för barnen ju större dom blir.


Lilleman ligger och sover och Andreas slappar framför tv´n och tittar på skidor och jag måste ta tag i tvätthögen.


Ikväll blir det att ge sig iväg på födelsedagskalas hos fam Schultz, det är Micke som fyller år idag.


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

6 januari 2011 13:29

Låter som en trevlig afton, kul att ni håller kontakten trotts flytten.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

6 januari 2011 16:10

Det var riktigt trevligt på Slottet! Här har det varit lite segt idag, mycket TV-tittande på skidor och nu är det visst KingKong...
Ha det bra borta i Norra Hult!
Kram

 
Jessica A

Jessica A

7 januari 2011 17:09

Ja, såg minsann att du hade hunnit hem innan jag åkte! Skönt när man kan flexa ibland.... ja, jag kan ju det när som helst men så får jag ju bara betalt för de timmar jag arbetar oxå!!

Ha en bra helg,
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se