Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Förlåt min frånvaro här på bloggen....

Av Anna - 23 december 2010 17:45

Har varit en tung vecka utan ork att blogga....fått ett tunga besked men det är bara och bita ihop och gå vidare....!!!


Har väl egentligen inte hänt så mycket här hemma heller....nu jobbar man hela dagarna och kvällarna går åt att mysa med lilleman. 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

23 december 2010 18:21

Skickar en stor kram från Källstorp

 
Bettan

Bettan

26 december 2010 00:12

Ja men då går ju tiden hemma åt till rätt sysselsättning :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Linda Halldén

Linda Halldén

26 december 2010 12:48

HEJ

Tråkiga besked vill man helst inte höra att sina vänner får ... Kram från mig ..

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna E

27 december 2010 20:57

Tråkiga besked är inget kul alls.. Skickar en cyberkram från oss på Lissäng

 
Åsa & Gibzon

Åsa & Gibzon

28 december 2010 10:55

Skickar en styrkekram!

http://frallangibzon.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se