Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Första dagen på jobbet....

Av Anna - 6 december 2010 22:34

Har jag det varit idag....


Va riktigt kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla gamla och nya jobbarkompisar igen.


Vad som va mindre kul va väl att dom lyckats ta bort mig i våra datasystem.

Helt borttagen, antagligen har dom förväxlat mig med en tjej som slutade hos oss för någon månad sedan som också heter Anna.


Så det har inte blivit mycket gjort på jobbfronten...men vid kvart i fem kom jag äntligen in i datorn och fick tillgång till i alla falla mailen och internet.

Imorgon får jag försöka fixa så jag kommer in i själva jobbsystemen också sen så kan man börja försöka hitta tillbaka till sin gamla jobbform igen.


Började även första dagen med ett möte direkt efter jobbet så det va en ganska trött Anna som kom hem vid sju tiden.


Men det är ju härligt när man möts av en liten solstråle som blir jätteglad när mamma kom hem igen.

Tror det är nyttigt för både Wille och mig att va ifrån varandra lite så man får börja längta efter varandra lite.


Nu så är det dags för bingen för min del....


Vad har ni hittat på en helt vanlig måndag???

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

7 december 2010 19:21

Tycker det är kul att du är tillbaks!!

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

7 december 2010 20:18

Oj vilken första dag, förstår att du blev trött. Hoppas du får en bättre dag imorgon då och att du inte behöver sitta på möte efter jobbet :)
Själv har jag varit ute på shopping idag :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Åsa & Gibzon

Åsa & Gibzon

8 december 2010 09:13

Hej. Tillbax på jobbet, tiden går så fort...
När all julstress har lagt dej tycker jag att vi kidnappar Lina o går en lång tur i skogen med hundarna.
Må gott, kram!!!

http://frallangibzon.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se