Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 2 december 2010

De senaste dagarna....

Av Anna - 2 december 2010 18:06

Har det varit full rulle...


I tisdag så va det full rulle på snickarna som skulle fixa det sista inför slutbesiktningen som vi hade igår.

På em kom Tesan och Lisen och hälsade på en sväng...alltid lika trevligt!!!


Igår hade vi slutbesiktningen och allt gick bra, vårt hus blev godkänt med några mindre påpekande.

Inga stora allvarliga saker i alla fall....SKÖNT!!!!!!


Vid 12 åkte Wille och jag till Arken för avslutning på lunchträffen och där bjöds på julbord. Första för året för min del....så kul och träffas och barnen kan busa runt bäst dom vill där i leklandet.


På eftermiddagen kom Bettan och Clara hit. Dom hade med sig en jättefin blomma och en strut med nygjord knäck. ( Kan säga att den är slut nu :) )

Den va verkligen helt perfekt och så super god...bra jobbat Bettan!!!!


Blev en mysig eftermiddag med mycket bus och det är verkligen så kul och se hur bra våra små älsklingar leker.


Idag styrde vi kosan mot Jönköping med mellanlandning i Taberg för att lämna av Wille och hundarna innan jag åkte vidare in mot stan.

Så nu är man nyfrissad och en något kortare och mer uppklippt frisyr.

Tyvärr så klipptes ju nästan alla mina gamla slingor bort och den härliga råttfärgen kom fram så det blev även en kartong med intensivtoning. Någon som känner sig hågad att hjälpa mig...??

Men jag är helt klart nöjd med själva klippningen...


Passade även på att inhandla dom första julklapparna och det känns skönt att äntligen va igång med det.


Väl hemma hos mamma och pappa igen så hade mamma gjort köttbullar med potatis och sås och är det något min mamma kan göra så är det just detta.

Jisses som jag åt....det va verkligen sååååå gottt!!!!


Nu är man hemma igen och inser att man bara har 1 dag kvar på sin föräldrarledighet på måndag börjar allvaret igen.


Men jag unnar verkligen Andreas att få va hemma och umgås med på heltid några veckor. Han är verkligen så rolig just nu.

Munnen går i ett och att gå det vet han inte va det är...här springs det hela tiden.


Vad har ni hittat på de senaste dagarna...??
 
ANNONS
 
Linda Halldén

Linda Halldén

2 december 2010 21:08

Ja nu börjar snart allvaret, men det är rätt gött att jobba faktiskt. Men jag trivdes ju inte alls med att vara hemma 2:a gången ...

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

jennie brobakken

3 december 2010 19:35

Hej där,
längesen:) men jag hittade hit och läste lite på din blogg. Skrattade glatt när jag läste att din man varit i garphyttan med jobbet. Där bor vi!!! Sen nästan 5år tillbaka. Åker du med nästa gång, hör av dig;)
Trevlig helg önskar jag dig och familjen.

 
Ingen bild

Maria o Sol

3 december 2010 21:11

Tiden går fort när man ha roligt! Vi har åkt lite pulka, lång promenad, varit ute med mammagruppen bakat pepparkakor med syskonbarnen...mys.
Kraam på er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se