Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Idag är ingen vanlig dag....

Av Anna - 23 november 2010 21:58

Nej det är ju min födelsedag...tänk att man fyller 28 år igen :)


Fick ingen sång imorse och med tanke på vilken sångbegåvning min käre make har så gjorde det inte så mycket.


Har inte gjort så mycket idag....har väntat på dessa snickare skulle komma. Nu hade inte alla grejjer kommit så nu lutar det åt att dom kommer på torsdag istället.

Vi får se...vore kul om det kunde vara klart till helgen när det är dags för födelsedagskalas med släkten.


När Andreas kom hem från jobbet hade han med sig fina rosor och bakelser samt en fint kort där det stod att vi ska ha en härlig shopping dag och han ska stå för hela kalaset :)

Låter inte så dumt...!!!


Har inte varit utanför dörren eftersom Wille varit så förkyld så ville jag inte ta ut honom i detta busväder.

Men han har blivit mycket mycket bättre idag så imorgon får vi nog ta en premiär tur med pulkan.


Nu är det snart dags för bingen....sov så gott!!

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

23 november 2010 22:26

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja må hon leva ut i hundrade år!
Grattis vännen! Vilken toppen present, finns väll inget bättre än att få shoppa för någon annans pengar ;)

Stor grattis kram från mig och Clara

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Veronica

24 november 2010 10:36

Grattis Anna! En dag för sent önskar Veronica Daniela och Lena.

 
Ingen bild

Anna E

24 november 2010 20:31

Vilken härlig födelsedagspresent! När det blir dags - shoppa loss!
Kram

 
Ingen bild

Karin S

24 november 2010 21:07

Grattis!! Att jag glömde bort detta, inte likt mig...Kram

 
Ingen bild

Gunnel

24 november 2010 23:54

Tack för en jätte trevlig kväll på Ladies night! Kannon kväll... Visste inte att Brolle var så bra och populär. Grattis i efterskott (även här). Snöat så mycket så jag inte kommer in med bilen i kväll. Fantastikt att bo på landet med hundar och hästar!!!!! Fy fan! Sköt om dig vi träffas på söndag. Kram Syrran

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se