Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 november 2010

Härlig helg med Ladies Night....

Av Anna - 22 november 2010 08:47

Vilken vecka det har varit....Andreas har varit på jobb i Garphyttan hela veckan och Wille har varit dunderförkyld och behövt inhaleras även på nätterna.


Sen är det inte så smidigt och va själv med hundar och barn ( speciellt när dom är sjuka) när man inte har en färdig trädgård där som man bara kan släppa ut dom i. Men men allt har gått bra ändå...så jag ska inte klaga.


Men måste erkänna att det kändes ganska skönt att få åka upp till Jönköping och få en egen kväll tillsammans med min kära storasyster. Började med god mat och sen en helt underbar Ladies Night show och för att sen få sova helt själv utan både barn och hundar en natt.


Ladies Night showen va över all förväntan....så GRYMT BRA!!!!! Kommer vi nog gå på fler gånger...


I lördag åkte mamma och jag in till Ikea och shoppade lite smått och gott hit till hemmet.

Blev dörrmatta, badrumsmatta, plastinsatser till lådorna, postlåda, plastpåsar och lite annat smått och gott.


Igår körde vi ett ryck till här hemma med kartonger och fick även upp en hel del på väggarna. Så nu känns det lite mer ombonat. Även en bänkskiva till tvättstugan kom dit så du känns även den lite mer funktionell.


Vad har ni gjort en helg som denna...?? 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

22 november 2010 11:44

Det låter som att du hade det riktigt bra i Jönköping, lite avis är jag allt :)
Stackars Wille hoppas han snart är bättre så att vi kan få komma och hälsa på.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

22 november 2010 15:34

Det kanske får bli en Ladies Night framöver - har aldrig varit på detta "fenomen".
Själv har jag och mannen varit på whiskyprovning och försökt skrämma slag på de jäkla förkylningsbasiluskerna med 6 sorters whisky - det gick så där.. men gott och trevligt var det!
Kram

 
Jessica A

Jessica A

22 november 2010 16:26

Inte alls avis på dig, att ensam ansvara för både sjukt barn & hundpromenader är inte kul alls.

Däremot lite avis på att ni var på Ladies night, alltid kul att komma iväg när det väl blir av.

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se