Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 november 2010

Snart så....

Av Anna - 18 november 2010 20:58

Börjar det se lite hyffat ut här hemma så jag kan ta lite kort och lägga ut så ni får se vårt kära hem.


Även kablen har jag hittat.... :)


Något som jag däremot inte har hittat ännu är hundarnas klippmaskin och nu har jag snart inge så många lådor kvar som jag inte kollat i.


Men idag fick jag ta det värsta på Doris och det va inte kul...en sak är säkert man får inte slarva med en cockerpäls. Och särskilt inte om det är en hund med så MYCKET päls som Doris.


Ikväll har svärmor varit här och hjälpt till att passa Wille när jag klippte Doris och sen har vi tagit tag i alla kartonger till Vitrinskåpet så nu är det fyllt till bredden:)

Känns så skönt...


Annars så har det inte hänt så mycket här i veckan....Wille har blivit super förkyld så det blev ingen Arken lunch igår. Men på eftermiddagen tog vi bilen till Stina och Vidar för att gå en härlig promenad med hundarna. Doris va överlycklig att få springa lös och busa med Tuva....

Tyvärr så hade bonnen kört ut massa skit på åkrarna och även slabbat på vägarna så det va bara att slänga hundarna i duschen när vi kom hem.


Imorgon ska jag och min kära syster gå på Ladies night och även passa på och gå ut och käka nåt gott innan.


Vad har ni gjort den senaste tiden...??


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

18 november 2010 22:00

Skönt att allt börjar komma på plats. Vissa lådor kanske man inte ens vill ta tag i ;) Hoppas ni får det riktigt kul imorgon, är faktiskt lite avis.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

19 november 2010 15:49

Ja bilder vill vi se !! Skynda dig !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se