Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Inte mycket bloggande...

Av Anna - 20 september 2010 16:13

Nej inte så mycket bloggande här inte....tiden räcker liksom inte till riktigt.


Det är full rulle med huset och allt vad det innebär...har varit några dagar förra veckan hos mina föräldrar i Taberg och hälsat på.


I lördags for vi mest runt och fixade grejjer till huset....

I söndags va det Me and I party och sen kalas hos svärmor som fyllt år.


Idag har jag varit i Jönköping och klippt mig och passat på och ätit lite lunch hos mamma o pappa. Dom va snälla och passade Wille och hundarna när jag va i stan.

Nu rök min långa lugg....visst det är grymt smidigt men fy fasen så tråkigt med denna långa tunga lugg.

Har fortfarande page men nu mera uppklippt än tidigare.....känner jag mig själv rätt så blir det nog kortare och kortare för varje gång.


Vad har ni hittat på en sån här gråmulen dag....??

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

20 september 2010 21:36

Nä ibland är det svårt att finna tid för bloggande, den går ju åt på nått konstigt sätt :)
Idag har vi varit på öppnaförskolan och i eftermiddag har vi varit inne då jag inte känner mig riktigt på hugget än, känner inte för att vara ute i regn och rusk då :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Nina

21 september 2010 15:40

Hej Anna Panna !
Æntligen hittade jag din blogg :)
Guud vad stor lilleman har blivit , hur underbar som helst .
Hur mår du & hur leker livet ?
Var hemma i Sverige & hælsade på i helgen , var uppe på Schenker en snabbis - det ær sig likt .
Ska bli kul nær du kommer tillbaka , så vi kan bli kollegor igen , kænns som evigheter sen .
Jag sitter jæmte Siri & Eva , dom saknar också dig :)
Hur som helst , hoppas allt ær bra - hælsa la familja .

Kram Nina

 
Linda Halldén

Linda Halldén

21 september 2010 17:32

Bildbevis på den nya "frillan" måste du lägga in :)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

25 september 2010 23:01

Hoho vart har ni tagit vägen? Saknar en uppdatering;)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se