Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 16 september 2010

Oj oj nu händer det grejjer.....

Av Anna - 16 september 2010 10:31

Ja jisses så mycket beslut som måste tas på en gång.


Har ju varit ganska lugnt ett tag och vi har ju undrat lite när det ska dra igång och det har det gjort med besked nu.


Full fart med husbygget och det kommer frågor hela tiden. Eftersom Andreas har utbildning hos en kund på dagarna får ju inte snickarna tag på honom så då ringer dom ju mig.


Inte alltid det lättaste att svara på frågor om el och dyl.

Som tur va så har vi gjort en ritning på hur vi vill alla lampor/kontakter ska sitta men det kommer ju alltid massa följd frågor.....men man gör ju så gott man kan.


Nu tror o hoppas jag vi har hyffsad koll på läget... :)


Ikväll är det hundkurs igen och vi hoppas det inte kommer regna för mycket. Har inte hunnit träna så mycket som jag hoppats så vi får väl se hur det kommer gå. Återkommer om hur det gått...


Vad har ni gjort den senaste tiden...?? 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

18 september 2010 11:22

Hos oss har det varit jobb och dagisinskolning på schemat. Det har gått bra, inskolningen fortsätter ytterligare en vecka sen blir det allvar ;-)
Jag förstår hur jobbigt (fast roligt oxå förstås) det måste vara att ta så många beslut om huset. Vi satt och surfade olika Tv-bänkslösningar igårkväll och sen drömde jag om olika bänkskivor till Tv-bänken inatt. Tur att det inte är vi som bygger hus....det hade aldrig blivit färdigt!

 
Bettan

Bettan

19 september 2010 20:15

Spännande att det går framåt :) Själv har jag haft en dunderförkylning så här har inte hänt så mycket. Hoppas ni hade det trevligt i apladalen igår :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se