Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Dagisplats...

Av Anna - 14 september 2010 16:33

Tjoho så glad jag är...


Wille har fått dagisplats på Åmini som vi ville ha.


Nu så är det bara att försöka få tag på chefen och kolla hur mina tider blir.

Vi har ju tänkt att jag ska jobba 80% och hoppas att jag kan få sluta lite tidigare 2-3 dagar i veckan så slipper Wille få så många långa dagar.


Men men vi får väl se hur det går....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

14 september 2010 23:32

Vad skönt att det ni fick det dagis ni ville ha! Blir säkerligen jättebra å det brukar fixa sig med arbetstider också :-)
Kram

 
Linda Halldén

Linda Halldén

15 september 2010 19:45

Åh va kul !!! Så skönt att veta att ni har en plats framöver. Kram

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Jessica A

Jessica A

15 september 2010 21:00

Grattis! Jag ska snart oxå ta tag i det där... men har du ändrat dig ang jobbet - ska du inte vara ledig en hel dag?

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Anna

15 september 2010 21:23

Ja jag har nog gjort det....känns som det blir sååå långa dagar för Wille och va på dagis från halv åtta till halv sex, kan ju bli hämtning tidigare om Andreas är hemma och slutar halv fem. Men det är ju inget man kan räkna med.

 
Bettan

Bettan

15 september 2010 21:03

Skönt att ni redan fått besked, jag tror att ni kommer vara jättenöjda med ert val. Jag har bara hört bra om det stället. Hoppas det löser sig med jobbet på bästa sätt också.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se