Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Finbesök....

Av Anna - 11 september 2010 13:00

Igår fick vi finbesök jag och Wille....


Då kom min kära syster, mamma och Jill´s grabbar Kevin och Scott hit på besök.


De va ute på en liten utflyckt och hade åkte krösatåget hit...vi började med en fika på Café 18 för att ladda batterierna lite.


Sen blev det ett litet stopp på Villervalla och den nya inredningsbutiken i Pelikanen innan vi gav oss iväg mot Apladalen.


Där tittade vi naturligtvis på alla djuren men roligast va nog att få leka lite...

    


Efter lek och bus va det dags att gå tillbaka till stan för att sen ta tåget hem till Taberg igen...


Wille hann knappt in i bilen innan han slocknade....det tar på krafterna att busa med "kusinerna". 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

11 september 2010 21:21

Vilken mysig dag! Snart vill jag och Clara ha en mysig dag med er :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

11 september 2010 22:21

Vilken mysig dag och vad stora grabbarna har blivit, men inte konstigt. Senaste året har ju gått fort!

Huset blir nog fint... snart inflyttning!

Syns imon,
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se