Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Bilder från huset....

Av Anna - 11 september 2010 12:58

Nu händer det grejjer i huset....


Nu har reglar kommit upp till alla väggar så äntligen kan man få en liten känsla av hur det kommer bli när det blir klart.


Här kommer lite bilder....

                  

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

11 september 2010 21:19

Åh va jag blir sugen på att bygga hus. Det är så roligt att få följa bygget här :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Stina

11 september 2010 22:07

Nu börjar det ju verkligen närma sig inflyttning. Det ser jättefint ut!

 
Ingen bild

Anna E

13 september 2010 11:36

Åh, va fint det ser ut! Förstår att det är jättespännande nu för er.. å snart é de ju dags att flytta...
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se