Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Hundkurs med Doris.....

Av Anna - 11 september 2010 11:38

I torsdags va det åter dags för hundkurs för mig och Doris....


Har faktiskt varit duktig och tränat lite varje dag på vår läxa....som va sittande rakt vid vänster sida.

Hunden skulle även kunna följa med när man tog ett steg framåt och sätta sig lika fint.

Doris va superduktig och klarade det galant....


Annars så tränade vi på möten med hund, inkallning och lite slalom med kontakt.


Måste säga att jag är sååå grymt imponerad av min lilla höna....inkallningen satte hon som en smäck. Enda va att jag gjorde ett dubbelkomando vid ingången till sittande.

Slalomen gick lika bra den....hon tyckte konerna va lite läskiga först men sen gick vi med full kontakt hela slalombanan.


Inkallning gör vi i stort sett varje dag när vi är ute och går i skogen så det vet jag ju att hon kan. Men slalom hade vi aldrig gjort tidigare så jag blev verkligen jätteglad när hon satte den med.


Till nästa gång ska vi öva på att hunden ska ligga och vi ska kunna gå fram och tillbaka, runt hunden och den ska ligga kvar.

Blir en liten utmaning men det gillar jag....sen fick alla en personlig övning också och vi skulle köra lite finslipning på ingången vid inkallning.


Tror att både jag och Doris tycker det är lika kul och gå kurs och träna lite....


Mycket gör ju att vi har superbra ledare....

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

11 september 2010 21:17

Va roligt att det går bra för er.

Kram

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se