Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Hundkurs på Attila...

Av Anna - 3 september 2010 08:01

Ja så va höstens kurser igång....


Nu kör vi GRUNDKURS...!!!


Tyvärr så kunde inte jag och min kära syster gå i samma grupp men det går nog bra ändå.


Blev så glad när jag kom till parkeringen och såg att Titti & Magnus med deras Ridgeback Elsa skulle gå samma kurs som vi. Titti har jag känt i stort sätt hela mitt liv. Vi har ridit mycket ihop när vi va lite yngre...

Visste ju att Åsa och henns franska bulldog Gibzon ( vi gick unghundskursen ihop) också va i samma grupp.


Det känns som det kan bli riktigt kul, är grymt motiverad just nu.

Har Patrik och Marie som ledare och det kommer nog bli jättebra.


Igår fick vi va lite på apellplan och ledarna gick runt till varje ekipage och frågade lite om man hade några problem som man ville ha lite extra hjälp med.

Dom tittade även om man kunde leka med sin hund och hur man gjorde det...


Själv så behöver vi hjälp med följande...

* Inte dra i koppel

* Öka självförtroendet hos Doris då hon tycker det är läskigt att hälsa på främmande människor.

* Problemet med att hon jagar/är rädd för bilar i vissa situationer.

* Bättre kontakt oss emellan


Vi fick även en liten läxa till nästa gång och det va att få dom att sitta med kontakt rakt vid sidan.

Om vi vill kunde vi även lägga till ligg vid sida...


Ska bli spännande och se hur detta ska gå men jag är grymt taggad just nu hoppas det håller i sig...!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se