Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Första getingsticket...

Av Anna - 18 augusti 2010 19:56

Ja man har ju bara väntat på när det skulle komma....och idag när Wille låg och sov i vagnen ute på verandan va det dags.


En liten jäkel som lyckats ta sig innanför nätet och stack honom precis under näsan.

Vilken tur att den inte stack i halsen....


Snacka om otrevligt uppvaknande att bli getingstucken... :( Jag såg inget först utan trodde han drömt eller nåt men sen efter en stund tyckte jag han såg lite konstig ut.

Såg ut som han hade värsta prillan inne, hela kinden och halva överläppen va super svullen.


Ringde till vårdcentralen och kollade om man va tvungen att åka in så dom fick titta på det. Men det behövde vi inte...och han verkade inte ha så ont av det så allt gick bra som tur va.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

18 augusti 2010 20:14

Aj aj! Men ändå tur i oturen att getingen inte stack honom i halsen.
Kram på er!

 
Linda Halldén

Linda Halldén

18 augusti 2010 20:19

Nämen stackars lilla Wille - jag dom är för jädrans äckliga dom där krypen! Det är döda som gäller så fort jag ser nån ;)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

22 augusti 2010 10:07

Nämen lilla gubben, hoppas att allt har gått bra. Det är riktigt läskigt med getingar speciellt nu när de börjar bli lite sega och bara kryper omkring.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

22 augusti 2010 12:03

De är inte bara otäcka getingarna utan rätt snabba oxå... själv vaknade jag härommorgonen med en "tagg" på dubbelhakan. Om jag blivit getingstungen eller vad det var vet jag inte...

Ska vi ses nästa vecka?
Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Anna

22 augusti 2010 16:05

Vi träffas gärna nån dag...vi hörs närmare. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se