Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2010

Härligt med djur....eller???

Av Anna - 5 augusti 2010 11:42

Ja för det mesta så tycker jag om alla mina djur.


Men när vår kära Plutten kommer hem med denna söta lilla varelse så tycker jag inte så bra om honom längre.

  

Tycker det är helt ok att katterna tar möss, råttor, sorkar odyl men inte ekorrar....!!


Men men det är ju rovdjur så vad ska man göra....


Här kommer också en härlig bild jag tog på morgonpromenaden med Wille och hundarna idag...

Det blev en skön tur runt Källstorp/Jonnys där hundarna fick bada lite....


Här har ni en liten dam som tycker det är kul och bada....

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

5 augusti 2010 20:35

Inte så kul att få hem ett sådant byte, det förstår jag. Men det är ju som du säger, de är ju rovdjur så det är väl det man får räkna med att få hem ibland.
Hoppas ni hade det trevligt på Winnerbäck!

Kram

 
Jessica A

Jessica A

5 augusti 2010 21:51

Usch o fy!! Minns när Moa dök på en ekorre i skogen o hann döda den innan jag fattade vad som hände.....

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

7 augusti 2010 19:45

Oj! Stackars lilla ekorren. Tror du får ta ett litet snack med kissen ;)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se