Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Måla, måla måla....

Av Anna - 21 juli 2010 19:33

Ja det är vad vi gör just nu....fast det är ganska kul än så länge.

Det är ju på nya huset så det känns ju lite roligare då.


Vi har valt att måla det rött med ljusgrå knutar....blir kanonsnyggt tycker jag.


Ska se om jag inte kan ta lite bilder imorgon så ni får se hur fint det blir.


Annars så är det full rulle här hemma....Wille blir bara säkrare och säkrare på att gå och väljer att gå före att krypa nästan hela tiden.


Nu är definitivt friden slut....!!!


Vad har ni gjort den senaste tiden....??


 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

21 juli 2010 22:02

Åh jag ser verkligen fram emot att få se lite bilder på hur det går för er, kan tänka mig att det blir super :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

ann-louise

22 juli 2010 10:19

ser ut att bli kanon fint huset. åker förbi då &då på väg till Hånger! ha en fortsatt skön sommar. då får ni springa efter den lille snart!!!

 
Linda Halldén

Linda Halldén

22 juli 2010 20:21

Ja bilder vill vi gärna se !! :)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

gunnel

22 juli 2010 23:16

Ett jätte grattis till Doris på hennes 1 års dag önskar systrarna Dixie och Liza.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se