Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Litet livstecken...

Av Anna - 11 juli 2010 20:36

Just nu så njuter vi i fulla drag av det härliga vädret....det har blivit mycket sol och bad och till och med jag har badat i Hindsen.

Det är flera år sedan jag badade här hemma i sverige....men det va faktiskt helt underbart skönt.


Denna veckan har vi förutom badat och njutit av solen gjort följande...

Grundmålat brädorna till undertaket till huset.

Grundmålat hela norrsidan på huset och varit o hälsat på Andreas morbror Arne och Kickan i Vittsjö.

Blev en supertrevlig eftermiddag/kväll med smarrig fika och jättegoda hamburgare.


Nu är jag nyduschad och sitter och tittat på tv....vi har öppet så det blåser tvärdrag så det är riktigt svalt och skönt...
 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

13 juli 2010 21:33

Hoppas att ni har det bra i värmen, måste säga att det var rätt skönt med en åskskur idag. Ha det så gott och bada nu en massa, det gör vi :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se