Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

Semester....

Av Anna - 6 juli 2010 10:58

Nu har Andreas börjat sin semester 4 veckor sen jobbar han en och sen har han en femte vecka.

Ska bli så kul och skönt och ha han hemma lite....


Inser att det inte finns så mycket lust till att sitta vid datorn och blogga när det är så fint väder...


Så framöver kommer det nog bara bli lite sporadiska inlägg...


Ni får alla ha en riktigt härlig sommar så får vi ta nya tag med bloggandet längre fram eller om vädret blir sämre...Kram kram !!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

6 juli 2010 15:19

Förstår att det inte blir mycket bloggande när det varit så här fint väder - å vi får väl hoppas att det fortsätter att vara fint väder hela sommaren! Har denna veckan kvar, sen är det 4 veckors ledighet även för mig.
Ha det så skönt!
Kram

 
Bettan

Bettan

6 juli 2010 22:17

Hoppas att ni får en super trevlig semester, jag hoppas även att du hinner med lite bloggande så att vi får se hur ni har det.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se