Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Feber.....

Av Anna - 1 juli 2010 07:59

Ja inte hade vi sån tur att febern försvann över natten....han hade 39,3 imose när han vaknade.

Så just nu går han på ipren och är riktigt go och glad...kan inte fatta att man orkar hålla på och busa när man har så hög feber. Men det är klart just nu så gör väl den febernedsättande medicinen sitt.

Tur det finns....försöker inte använda det för mycket men när febern är över 39 så är det ett måste tycker jag.


Nu håller vi tummarna att det går över fort....är ju inte så kul och ha hög feber om det nu ska bli 30 grader varmt till helgen.


Så idag blir det till att ta tag i alla sysslor här hemma som inte har blivit gjorda för det varit så fint väder. För vem vill städa och grejja inne när solen skiner från en klarblå himmel. Inte jag i alla fall..


Vad ska ni hitta på idag då...??

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

1 juli 2010 10:05

Han piggar nog på sig snart, feber brukar ju inte hålla i sig så länge om de inte är förkylda.
Idag blir det en sväng hem till mor och far för att lämna den lilla kaninen.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna E

1 juli 2010 10:12

Låter inte så kul med feber, hoppas den försvinner fort. Idag blir det jobb, imorgon blir det jobb, helgen kommer att spenderas på västkusten med fotbollscup för Emma. Verkar som om det kommer att vara varmare och finare i inlandet än vid kusten. Både skönt och oskönt.
Kram
Anna

 
Bettan

Bettan

5 juli 2010 20:18

Hoppas att godingen har piggnat till nu och att ni har det skönt i värmen :)

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se