Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Jönköping och grillning i Skillingaryd

Av Anna - 30 juni 2010 21:05

Idag gav vi oss iväg upp till Jönköping redan strax efter nio...


Jag hade klipptid kl 10:30 och skulle hinna lämna Wille och hundarna hos morfar.

Premiären för honom att ha Wille själv....han va nog mest orolig att han skulle ladda ur ordentligt men han klarade sig.


Själv så passade jag på att springa en snabbis på stan och det blev en vit långärmad skjorta till Wille och en solhatt. Har insett att man kanske måste har mer än en för varje gång han badar så ryker den ju i vattnet.


Vid fem va vi bjudna hem till Jessica o Ralle i Skillingaryd på lite korvgrillning....supermysigt men lite lite kallt.

Hade mobilen kvar i bilen så inga kort tog jag....om ni vill se bilder så hoppas jag Jessica lägger ut lite på hennes blogg.


Väl hemma här igen så tyckte vi att Wille kändes lite varm.....så vi tog tempen och han hade 39 grader. Så det va bara i med en alvedon och bums i säng. Nu hoppas vi att det inte blir nåt långvarigt för det är ju inte kul o va sjuk om det ska bli kalas väder till helgen.  Och jag hoppas verkligen inte han smittat någon av dom andra...


Det är verkligen konstigt hur denna feber bara kan flyga på dom....han har varit hur pigg och glad som helst hela dagen och kvällen så att han skulle ha feber fanns inte med på kartan ens....


Men men lika fort som den kommer lika fort kan den ju försvinna....


Vad har ni hittat på idag....??

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

30 juni 2010 21:31

Hoppas att febern försvinner över natten. Vi hade en lugn förmiddag hemma. Det molniga vädret tillät oss att vara inomhus. Gjorde bullar som blev rekordplatta, men goda... På eftermiddagen var vi borta hos Knutte. Hilma red och jag gick med vagnen i skogen, mysigt!

 
Bettan

Bettan

30 juni 2010 23:04

Trevlig med lite shopping utan barn, man får passa på när tillfällen ges.
Hoppas att han snart är pigg igen.

kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Marita, ingift moster

3 juli 2010 22:55

Kul följa din blogg men att ni överger ert fina hus, Var påväg till Hånger så jag tror att jag vet vart ert nya hus ligger. Spännade!!! Kanske hör av nig, hälsa.....

Kram Marita

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se