Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Härlig dag....

Av Anna - 28 juni 2010 21:39

Idag har jag och Wille haft en supermysig eftermiddag tillsammans med Maria o Sol borta på Näsudden.


Vi träffades vid två tiden och jag tror att både barnen och vi vuxna tyckte det va riktigt skönt.


Barnen har till och med suttit och plaskat i vattnet....det va så varmt och gott i strandkanten...


 

Visst ser det härligt ut...??


Det va ganska svettigt när det va dags att gå hemmåt igen...va nästan så jag önskade att jag tagit bilen.

Men det är ju skönt när man väl kommer hem och få sitta och svalka sig lite i skuggan.


Nu ikväll har hela familjen cyklat runt Bäckaskog.....det har ju varit helt ljuvligt ute.

Wille verkar tycka det är mysigt att vara ute och cykla så det får vi försöka göra lite oftare..


Måste bara inhandla en cykelkorg som jag kan ha på styret....det är ju alltid massa grejjer som man behöver ha med sig.


Vad har ni gjort en så här härlig sommardag som denna....??? 

 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

28 juni 2010 22:22

Mysigt!

Vi tog en sväng till sjön i eftermiddag/kväll vi med. Judit fick sitta på land men R badade!!

Var jättevarmt i strandkanten men desto kallare på det djupa...

Kram

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stina

28 juni 2010 22:48

Ser så härligt ut! Vi plaskade i samma pöl vid samma tid. Imorgon kanske vi ska dra till samma ställe? Bäst att ta till vara på sommaren.

 
Ingen bild

Anna E

29 juni 2010 09:23

Tyvärr sitter jag ju inne på kontoret och bara längtar ut i det fina vädret! Ser jättemysigt ut. Emma och Emil cyklade ut igår eftermiddag runt 17tiden och tog ett dopp ihop med en kompis till Emma.
Kram

 
Bettan

Bettan

29 juni 2010 19:39

Men så härligt det ser ut! Blir nog lite bad för oss imorgon.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se