Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Lite uppdatering från veckan som varit....

Av Anna - 28 juni 2010 07:41

Här kommer två små collage med lite kort från veckan....


  

Här är Wille i full gång med badbaljan....jisses så kul det kan va med vatten. Allt slutade med en nakenfis som satt och plaskade och hade superkul.


  

I början på veckan så träffades vi några mammor i Apladalen och mös med kaffe och fika.

Hade gjort mig till och stekt lite pannkakor till barnen och Wille tyckte det va supergott. Han har ju varit lite dålig på att äta så det va bra och hitta nåt som passade herr´n.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

28 juni 2010 08:44

Vatten är nog bland de roligaste leksaker som finns!

Kram
Anna

 
Ulle Z

Ulle Z

28 juni 2010 09:11

Vad härligt det ser ut =) Kram kram från oss i Fryele

http://www.mattisgarden.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se