Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Midsommar...!!

Av Anna - 28 juni 2010 07:37

I fredags gav vi oss iväg upp till min kusin Jenny och hennes familj i Hovslätt för traditionellt midsommarfirande.


Vi är fyra familjer som träffats där de senaste åren och det är alltid lika trevligt.

Extra trevligt blir det ju när vädret visar sig från sin bästa sida.


  


Hela midsommardagen mös vi hemma hos mamma o pappa i det härliga vädret.


Wille han badade 3 gånger i min gamla plastbalja för det va såååå kul. Tyvärr så missade jag ju helt att ta kort på det men det kommer nog fler tillfällen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

28 juni 2010 08:46

Ser ut som om ni haft en väldigt trevlig och mysig midsommarhelg. Vi hade traditionell midsommarlunch hos svärmor och sen var vi hos kompisar på kvällen och grillade och bara myste.
Kram
Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se