Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Tidig morgon idag!!!

Av Anna - 23 juni 2010 10:05

Tidig promenad även idag....det blev rundan ner mot sjön så Doris har fått bada lite. Hon tycker det är sååå skönt och speciellt nu när det är så varmt.


Wille han ligger och sover i vagnen....han slocknade som en sten under promenaden. Han har vaknat strax efter fem två mornar i rad så då är man ju klart trött igen redan vid strax efter åtta. Man hör hur han ligger inne i sitt rum och pratar och grejjar. Först fram emot halv sju började han gnälla och ville komma upp....


Lika bra han får sova....!!


Annars så pular vi lite här hemma...passar på och tvättar lite inför helgen. Plockat iordning i min garderob. Den såg verkligen helt bedrövlig ut...passade även på att plocka undan sånt som jag inte använder längre.


Skulle verkligen behöva bada Stina och klippa och göra henne midsommar fin. Nu är ju Doris så fin så då kan ju inte Stina va sämre.


Vi får väl se vad dagen har att erbjuda....

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

23 juni 2010 13:09

Så skönt att ha vattnet så när, Chelsea har fortfarande inte fått båda ute än. Va snäll han är som inte vill kliva upp direkt fem är ju aningen tidigt

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Ingen bild

Stina

23 juni 2010 19:43

Skrattade lite för mig själv när jag läste att ni pulade lite hemma hos er. Kommer du ihåg vad Anna berättade att det betydde på norska?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se