Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Idag har det hänt...

Av Anna - 22 juni 2010 20:18

Idag gav vi oss ut på vår hundpromenad redan vid åtta snåret...tänkte passa på innan det blev för varmt. Gick en härlig runda i skogen....det som va mindre kul va flera färska spår efter vildsvin. Vet att dom är skygga och inte gör nåt om dom inte blir trängda men jag tycker verkligen dom är läskiga. Väl hemma igen så stekte jag lite pannkakor och packade en liten fika korg innan vi gav oss iväg in till apladalen. Där träffade vi Stina, Jenny H och Anna B med sina små godingar. Så mysigt att träffas och fika lite...passade även på att titta på ursöta kaninungar. Det va nog bland det ljuvligaste jag har sett på länge.Anna skulle in och fixa lite ärenden och Stina behövde fördriva tiden lite innan hon skulle hämta Hilma på dagis så jag hängde med på en runda på stan. Shoppade lite på Villervallas rea igår så jag har just nu köpstopp. Hade tur och få tag på en regnoverall, swettisbrallor med jacka + en tröja till Wille och allt va halva priset på. Helt ok tycker jag.I eftermiddag har vi busat på baksidan och haft det mysigt här hemma.NU HAR DET HÄNT...!!!!! WILLE HAR TAGIT SINA FÖRSTA SMÅ STEG...!! Nu får vi väl se om det bara va en tillfällighet eller om han äntligen ska börja gå...ska bli kul och se.Vad har ni gjort en härlig dag som idag...!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Sol

22 juni 2010 21:22

Jag har varit hos en i mammagruppen och käkat lunch, god mat och trevligt sällskap, vi var 6 mammaor med barn..mys.
I em har pappa varit här och gjort det sista på altanen och jag har donat lite överallt.
Bibliotek Hasselbacka är öppet!
Kram

 
Jessica A

Jessica A

22 juni 2010 21:44

Blev lite orolig när du började inlägget med att skriva om vildsvin - trodde att du kanske hade sett några??!!

Kul att det var Willes små steg det handlade om istället....

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna E

23 juni 2010 08:32

I vilken skog såg du spåren? Ner mot sjön eller "er" sida?
Själv fick jag låna en bil på jobbet för att åka hem till den oerhört allergiska sonen som blir alldels konfys när han inte kan andas pga tjockan i näsan och kliandet i ögonen. Det har fullkomligt exploderat nu när de slagit på åkrarna runt omkring oss. Synd om honom!
Vad mysigt det låter med lite utflykt till Apladalen, det är ju inget man gör jätteofta när barnen är så stora som våra...
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se