Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Träff med byamammorna...

Av Anna - 21 juni 2010 12:14

Är precis hemkommen från en liten träff med byamammorna....idag träffades vi hos Maria o Klara.


Alltid lika trevligt och träffas och jag kommer verkligen sakna alla när vi flyttar i höst.

Men som sagt så tror jag nog vi kommer hålla kontakten....i alla fall några av oss.


Annars så har helgen sprungit iväg tycker jag....vi har mest varit hemma med endast lite småutflykter.

Blev en runda till ett ställe utanför Borås som har massa utemöbler för att kika lite, tog sen en sväng inom Lager 157 där vi passade på att luncha lite på fiket. Gick igenom varuhuset men hittade inte nåt kul mer än ett par super tuffa LEE jeans till Wille.

Dom gick verkligen inte att motstå...


Vi har även hunnit med att hälsa på Willes kusiner och hans farmor igår...


Wille och Isabella skulle haft sitt ett års kalas igår men det va så många som inte kunde så vi ställde in det.

Så nu får vi göra ett nytt försök efter sommaren....och hoppas att det blir lättare att få till en dag som passar alla.


Nu ska jag passa på och gotta mig lite i solen när lilleman ändå sover...


Ha det så gott!!


Kram kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna E

21 juni 2010 13:24

Sitter hemma och jobbar idag, men på min "fika-paus" så åkte jag ned till Blomsterlandet för att inhandla lite till mina blomlådor och då såg jag nån extra bil och lite barnvagnar i krysset. Nu är barnen ute och kör 4hjuling och jag försöker få undan lite mer av jobbet som ska vara klart idag :-)
Kram

 
Bettan

Bettan

21 juni 2010 20:57

Så mysigt med lite fika och lek på förmiddagen :)
Jag skulle också behöva åka till lager 157, är så längesedan jag var där.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Jessica A

Jessica A

22 juni 2010 07:14

Lager 157 utan att shoppa nåt till dig själv? Skäms på dig Anna!!

Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se