Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Inte mycket bloggande...

Av Anna - 18 juni 2010 21:57

Man är inte så sugen på att skriva här på bloggen när det är så fint väder....


Men lite ska jag väl försöka få ihop...


Igår va vi hemma och hade det gott i det fina vädret...


Måste bara visa en så härlig bild jag tog på Wille....han kan inte gå men klättra det kan han....

Sköldepaddan vi fått ärva från en kompis till min kusin är en riktig favorit...

  


På kvällen va det dags för säsongsavslutning med matklubben....

Detta året va vi hos Linda och det blev en härlig kväll med mycket skratt och god mat. Det blev grillning med tillbehör....som det ska va på en sommaravslutning.


Blev en sen kväll och jag hade hoppats att vår lille son skulle sova gott hela natten och gärna lite extra länge på morgonen. Men tji fick jag....halv två på natten vaknade han och grät, tror det va en mardröm eller nåt. Sen hade jag svårt och somna om och det kändes inte som jag sovit så mycket när Andreas klocka ringde och som ett brev på posten vaknade lilleman i sitt rum så det va bara att stiga upp.


Idag har jag äntligen fått tummen ur och lämnat Doris hos hundfrissan Bettan så nu är hon så nyklippt och fin. Inget grus och skräp som följer med denna låååånnnngggaaa päls längre...så skönt.

Tack för ett snyggt jobb..!!!


Passade på och göra lite ärenden på stan och köpa med lite fika som vi smaskade på när Doris va klar.

Wille va så klart super glad över att få busa lite men sin goa kompis Clara....dom är verkligen för söta våra små älsklingar.


Eftermiddag och kväll har vi inte gjort så mycket....hämtat ett paket till bygget på jobbet och passat på och slappa lite i solen när Wille tog sin eftermiddagslur.


Vad har ni hittat på idag då...??

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa o Gibzon

18 juni 2010 22:19

Hej hej.

Skönt att bli av med lite päls på vovven. Gibzon fäller fortfarande jättemycket. Dammsuga är ju roligt, pha:) Jag ska jobba imorn, men på söndag ska jag bara lata mej. Hade hoppats på solstol, men soffan går lika bra. ha en skön helg!

Kram Åsa o Gibzon.

 
Bettan

Bettan

18 juni 2010 22:39

Så härligt! En riktig liten buse. Vilken härlig lära gå sköldpadda, har aldrig sett en sån innan.
Hoppas du är nöjd med dagens frissering. Och jag håller helt med, dom är för goa våra älsklingar.

Kram!

http://haradso.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se