Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Härlig dag i solen...

Av Anna - 17 juni 2010 07:55

Ja igår va det verkligen helt underbart väder....


Tog en tidig promenad med hundarna innan det blev för varmt. Wille brukar ju nästan alltid somna när vi är ute men vi lyckades förhindra det.


Grejjen blev den att sen vägrade han sova på hela förmiddagen så vem vet nu kanske det är ett minne blott med två sov tillfällen per dag.

Han va inte gnälling eller nåt så jag tror nog han fixar det galant...vi får väl se hur det går idag.


Hade Andreas hemma på lunch och på em gick vi bort till Näsudden en runda och träffade Stina, Vidar och Hilma. Där va även Jenny T med barn och några kompisar till henne. Va med en tjej som bodde i Åminne som verkade jätte trevlig hon hade en liten kille som va ca 8 mån.


När Andreas kom hem efter jobbet så tog vi lite fika innan vi gav oss iväg på premiärturen på cykel. Wille tyckte det va sååå kul....i alla fall så länge cyklen rörde på sig. Inte lika kul när vi stod still och pratade lite med en granne.


Försökte ta lite kort med mobilen när vi cyklade men det va inte så lätt ska se hur dom blev. Kanske dom kommer upp här på bloggen.


Ikväll är det sommaravslutning med vår matklubb med grillkväll hos Linda. Vilken tur vi har med vädret. Ska bli sååå mysigt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se