Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

Måndag & Tisdag

Av Anna - 15 juni 2010 20:40

Vi började dagen med en härlig promenad med grannen Stina, Vidar och hunden Tuva.

Alltid kul med lite sällskap på promenaderna.

Väl hemma igen så passade jag på att dammsuga av lite här hemma.....tror att jag skulle kunna dammsuga flera gånger varje dag för att få ha det rent och snyggt.

Nackdelen med hund... :(


Vi käkade lite middag och busade lite jag och Wille. Passade på och sätta en bulldeg på jäsning som skulle va klar lagom till det va dags för Wille att sova lite.

Tyvärr så lyckades jag nog ha i lite för varmt degspad så den jäste inte alls som den brukar.

Men men tänkte jag då får vi hoppas att dom jäser lite bättre utbakade på plåtarna......men icke.

Skickade in dom i ungnen och där gick det väl lite bättre men speciellt fina blev dom inte. Får bli hemma bullar för dom blev inget man bjuder gäster på.


Andreas va iväg på jobb och skulle inte komma hem så vi fick sova själva inatt. Gick riktigt bra, har ju blivit lite bortskämd med att ha honom hemma så mycket nu för tiden.


Idag har vi inhandlat en cykelhjälm till Wille och varit och hälsat på en sväng på jobbet.

Passade på och fråga lite om vad dom har för planer för mig när jag kommer tillbaka.

Verkade som jag får komma tillbaka till min gamla plats....skönt!!!


Vi skulle träffat Anna o Isabella på Snipen för att käka lite lunch men lillhönan va inte riktigt pigg så det får bli en annan gång.


Blev även en liten runda upp till huset för att se hur det går för snickarna...inget tegel lagt än men vi får hoppas att det snart kommer på plats.


Vad har ni gjort för kul idag...?? 
ANNONS
 
Jessica A

Jessica A

16 juni 2010 06:45

Det där med bullar är inte alltid lätt, mina blir alltid för stora!! Men hellre det än små stenhårda...

Nästa besök på jobbet måste väl bli en måndag så du får kolla in min nya plats!

Syns imon,
kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

16 juni 2010 19:04

Va duktig du är som bakat bullar även om de inte blev som du ville ;) Tror inte jag bakat bullar sen Clara låg i magen, får bli ändring på det.
Känner igen det där med dammsugningen skulle kunna damsuga flera gånger om dagen här med

Kram!

http://haradso.blogspot.com

 
Linda Halldén

Linda Halldén

16 juni 2010 21:20

Bullbak blir det nog på lördag skulle jag tro. Kanske med nån bröllopstvist dagen till ära ? ;)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se